Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Otavamedia uudisti brändinsä

Jokainen yritys on tulevaisuudessa myös media.

Uutiset, Media, | keskiviikkona 18.10.2017 - Toimitus

Otavamedia Oy on uudistanut brändinsä toteuttamaan yhtiön uutta strategiaa ja markkinoiden muuttuneita vaatimuksia. Mediamarkkinan muutosvauhti kiihtyy ja omien medioiden rooli kasvaa myös mainostajien keskuudessa.

Otavamedian brändiuudistuksen ytimessä on lupaus palvella yritysasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin. Mediamarkkinan muutosvauhti kiihtyy ja omien medioiden rooli kasvaa myös mainostajien keskuudessa.

”Uskomme, että joukosta erottuvat ne, jotka tekevät menestyksekkäästi sekä omaa että ostettua mediaa. Mediatalona ymmärrämme molempien vahvuudet ja sen, miten niistä muodostetaan tuloksellinen kokonaisuus. Tämän ympärille rakennamme uuden ajan Otavamediaa”, toimitusjohtaja Timo Kopra linjaa.

”Muuttuvassa mediamaailmassa yrityksillä on mahdollisuus toimia median keinoin tärkeiden kohderyhmien tavoittamiseksi ja kestävien asiakassuhteiden solmimiseksi. Haluamme rohkaista asiakkaitamme tällä tiellä eteenpäin”, liiketoimintajohtaja Merja Haverinen Otavamedia OMAsta kertoo.

”Asiakkaidemme asiantuntijatiimit räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Asiakasvastaavan rinnalla tiimissä voi olla mukana oman median, mediaratkaisujen, natiivimainonnan, liikkuvan kuvan tai digisuunnittelun asiantuntijoita”, Otavamedian yritysmyynnistä vastaava johtaja Tomi Takanen kertoo.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: