Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

NRJ perustaa ilmaisen netti-television

Uutiset, Media, | tiistaina 20.01.2009 - Toimitus

Valtakunnallinen radiokanava NRJ avaa NRJ TV:n tammikuun aikana. NRJ TV:ssä on useita erisisältöisiä kanavia. Ensimmäisellä viikolla NRJ TV:n juontajina nähdään Extreme Duudsoneiden puuhakaksikko Jukka ja Jarppi.

“Netti-tv:t ovat yleistyneet maailmalla viime vuosien aikana huimaa vauhtia. NRJ haluaa olla mukana Suomessa ensimmäisten joukossa lanseeraamassa omaa ilmaista netti-tv palvelua. NRJ TV:n myötä päämääränä on palvella kuuntelijoita entistä monipuolisemmin ja tarjota kattavampia palveluja, joita entistä laajemmat käyttäjäryhmät voivat hyödyntää.”, kertoo NRJ Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pakkala.

NRJ TV:ssä on useita erisisältöisiä kanavia. Uusimmat kuumimpien artistien musiikkivideot ovat nähtävissä Musiikkivideokanavalla. Puheohjelmakanavalla kuullaan ja nähdään NRJ:n ohjelmassa olleiden vieraiden haastatteluita. NRJ:n konserttien ja tapahtumien taltioinnit näkyvät Live-kanavalla. NRJ:n Aamupoikien hauskimmat tempaukset ovat puolestaan nähtävissä Komediakanavalla.

Spin Mag -kanavalla nähdään NRJ:n ajankohtaisimmat viihdeuutiset.

Netti-tv palvelun käyttäjät voivat arvostella videoita, sekä myös lähettää videoiden linkkejä muille sivustoille, kuten esimerkiksi omaan/kavereiden profiiliin Facebookissa. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus saada omia videoitaan esitettäväksi NRJ TV:ssä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: