Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Nimityksiä Mediatalo ESA:ssa

Media, | perjantaina 22.08.2014 - Toimitus

Mediatalo ESA on tehnyt seuraavia nimityksiä

Verkkopäällikkö Petteri Ruotsalainen on nimitetty toimituspäälliköksi. Tehtävässään Ruotsalainen johtaa toimituksen työskentelyä ja sisällöntuotantoa.


MBA Jenni Grandell on nimitetty medialiiketoiminnan myynti- ja markkinointijohtajaksi. Grandell vastaa kuluttajamyynnistä, mediamyynnistä, markkinoinnista ja analytiikasta sekä kuluttaja-asiakaspalvelusta.


Myyntipäällikkö Tommi Vilja on nimitetty myyntiryhmän päälliköksi monimedia -myyntiryhmään. Vastuullaan Viljalla on myyntiryhmän ohjaaminen, monikanavaisen ratkaisumyynnin kehittäminen sekä myynti- ja asiakastyö.


DI Leena Pulkkinen on aloittanut asiakkuuspäällikkönä monimedia -myyntiryhmässä 11.8.2014. Tehtävässään Pulkkinen vastaa B2B - asiakkuusprosessin kehittämisestä, sekä myynti- ja asiakastyöstä medialiiketoiminnan yritysasiakkuuksissa.


Tuotepäällikkö Sami Hannukka on nimitetty myynti- ja kehityspäälliköksi. Hannukka vastaa Mediatalo ESAn kuluttajamyynnistä ja vetää kuluttajamyynnin myyntiryhmää.


Markkinoinnin asiantuntija Katja Lindman on nimitetty markkinointipäälliköksi markkinointi- ja analytiikka -ryhmään. Lindmanin tehtävänä on monikanavaisen markkinointiviestinnän uudistaminen ja kehittäminen, myyntiryhmien analytiikkatyökalujen varmistaminen ja ratkaisumyynnin kehittäminen.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: