Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

MustRead testaa mikromaksua

PressDoorin mikromaksujärjestelmällä voi myydä lukuoikeuksia yksittäisiin juttuihin.

Uutiset, Media, | torstaina 28.11.2019 - Toimitus

PressDoorin maksujärjestelmän kaupalliseen käyttöön ottanut MustRead-verkkopalvelu on tyytyväinen valintaansa. PressDoorin mikromaksujärjestelmä on toiminut ongelmitta, MustReadin CTO Tuomas Arokanto kertoo. Jo aiemmin Pressdoor on ollut testikäytössä Fokus Median Hifimaailma-lehdessä.

Kuluttajalle PressDoorin mikromaksujärjestelmä on nopea ja helppo tapa ostaa uutisia ja muita sisältöjä valikoidusti. Ostopolku median omilla verkkosivuilla on lyhyt. Kuluttaja valitsee haluamansa jutun, maksaa sen, vahvistaa yhdellä painalluksella ostoksensa ja pääsee sen jälkeen välittömästi lukemaan ostamaansa juttua.

Digimedian kustantajat saavat paremman konversion ja enemmän maksavia asiakkaita, kun mediasisältö myydään eri paketeissa joustavasti PressDoorin palvelun avulla, PressDoorin toimitusjohtaja Andreas Berg toteaa.

– Nykyisen sisällön uudelleenpaketointi ja hintavaihtoehtojen lisääminen, erityisesti matalan ostokynnyksen hintaluokassa, voittaa takaisin valikoivia ja kustannusherkkiä lukijoita sekä helpottaa uusien yleisöjen löytämisen. Näin PressDoor tarjoaa täydentävän kassavirran digimedian kustantajalle printin ja digipuolen koko sisällön tilaustulojen rinnalle.

Juttujen lisäksi PressDoorin palvelu mahdollistaa muidenkin sisältöpakettien myynnin. Näitä ovat esimerkiksi digilehden päivän tai viikon lukuoikeus, artikkelipaketit ja erikoisnumerot, sekä teema- tai kirjoittajakohtaiset tilaukset.

MustRead on meille tärkeä ensimmäinen tuotantopartneri. Startup-yhtiönä olemme nyt edenneet aktiivisen myyntityön vaiheeseen. Parin kolmen lehtitalon kanssa myyntineuvottelut ovatkin edenneet jo siihen pisteeseen, että ne ryhtyvät testaamaan Pressdoorin maksujärjestelmää omassa sisältömyynnissään, Berg kertoo.

Bergin mukaan yhtiön nykyhetki ja tulevaisuus on vauhdikas. Alkukesän onnistunut rahoituskierros antoi hyvän pohjan syksylle, jolloin maksujärjestelmään toteutettiin mm. erään ison mediatalon toivomat ominaisuudet liittyen palvelun muokattavuuteen ja kuluttajadatan hallintaan. Seuraavat askeleet ovat muutto uusiin toimitiloihin Maria01:een sekä Ruotsin markkinoiden avaaminen.

Kansainvälistymistä varten PressDoor panostaa entistä vahvemmin sisältöpakettien markkinointiin. Jo nyt yhtiöllä on yhteistyötä Arena Partnersin kanssa uutiskirjeiden ja markkina-automaation ympärillä, mutta haluamme myös partneroida kohdennetun mainonnan toimijoiden kanssa, painottaa Berg.

Uskomme, että digimedian myynnissä ei riitä sisältöjen pelkkä esillepano median julkaisukanaviin, vaan että ostettavissa oleva sisältö tarvitsee myös markkinointia. Palvelun tarjoamat pienemmät sisältöpaketit mahdollistavat tarkemman kohdennetun mainonnan sekä uusien yleisöjen löytämisen. Myös ensiostojen jälkeen on hyödyksi saada uusia ostoimpulsseja, jolloin markkina-automaatio on tärkeässä asemassa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: