Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Median valtionavustukset haettavana

Uutiset, Media, | torstaina 22.10.2020 - Toimitus

Journalistisen sisällön edistämiseen myönnettävän valtionavustuksen haku on alkanut. Tuki on suunnattu Suomessa toimiville medioille, joiden mainosmyynti ja liikevaihto ovat merkittävästi vähentyneet koronaepidemian vuoksi. Tuen jakamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Nyt haettavana olevan avustuksen tarkoituksena on tukea koronaepidemiasta kärsinyttä journalistista sisältöä tuottavaa mediaa. Avustuksen tavoitteena on lisätä monimuotoista journalistista sisältöä ja sen tarjontaa sekä tukea journalismia paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla.

Avustukset ovat haettavana 17.11.2020 saakka. Traficom tekee tukipäätökset vuoden 2020 loppuun mennessä. Tukea myönnetään journalistista työtä tekevien henkilöiden palkkoihin ja freelance-palkkioihin kaikille tukea hakeneille avustuskelpoisille tiedotusvälineille. Tuen saamisen edellytyksenä on mm. mediamyynnin ja liikevaihdon merkittävä väheneminen koronaepidemian seurauksena.

Avustushakemuksen pitää olla perillä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomissa viimeistään tiistaina 17.11.2020 kello 23.59.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: