Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Markku Korhonen URHOtv:n sisältöjohtajaksi

Elokuvat & TV, Media, | torstaina 17.03.2011 - Toimitus

Markku Korhonen siirtyy URHOtv:n sisältöjohtajaksi Veikkausliigan viestintäjohtajan tehtävistä.

Kanavajohtaja Heidi Heikkinen jää huhtikuun alussa vanhempainvapaalle ja Markku Korhonen siirtyy URHOtv:n sisältöjohtajaksi Veikkausliigan viestintäjohtajan tehtävistä. Tampereelta kotoisin oleva 32-vuotias Korhonen on toiminut viimeisen vuosikymmenen ajan urheilumarkkinoinnin ja viestinnän parissa, sekä jalkapallokenttien että jääkiekkokaukaloiden laidalla. URHOtv:ssä Korhosen vastuualueina ovat urheilusisältö ja ohjelmisto.

"URHOtv:n kehitys on ollut kaikilla mittareilla positiivista. Markku huippu-urheilun ammattilaisena vahvistaa kanavaa tässä vaiheessa entisestään, kun olemme jo vakiinnuttaneet asemamme kotimaisessa televisiokentässä", jatkaa URHOtv:n johtaja Juha-Pekka Louhelainen.

Kovana sportin ystävänä tunnettu Korhonen odottaa jo malttamattomana Veikkausliigan tulevaa kautta, joka alkaa 28.4. Veikkausliigan kaikki ottelut ovat katsottavissa Soneran URHOtv Total -palvelusta ja URHO Play -web-tv:stä. Kaapeli-, satelliitti- ja antennitalouksiin URHOtv välittää koko kauden ajan kaksi Veikkausliiga-ottelua viikossa. Veikkausliigan lisäksi URHOtv:llä on pitkäaikaiset sopimukset mm. jääkiekon SM-liigan sekä koripallon ja lentopallon naisten ja miesten pääsarjojen oikeuksista.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: