Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Maine-lehden vetäjä otti äkkilähdön MTL:stä

Uutiset, Media, | maanantaina 09.06.2008 - Toimitus

Muutaman kuukauden MTL-Palvelut Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Ari Halttunen on eronnut yllättäen tehtävästään. Hän on vastannut myös Maine-lehden kustannustoiminnasta. MTL ei kommentoi eron syitä.

Markkinointiviestinnän toimistojen liiton toimitusjohtaja Markus Leikola kertoo Mediaviikolle, että MTL Palvelut Oy:n hallitus ja Ari Halttunen ovat sopineet Halttusen toimitusjohtajuuden päättymisestä yhdessä sovituin järjestelyin. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne kommentoi asiaa tarkemmin.

Samassa yhteydessä MTL:n toimitusjohtaja Markus Leikola on nimitetty oman toimen ohella myös MTL-Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi, jota tehtävää Leikola hoitaa toistaiseksi. MTL-Palvelut Oy:n kehittäminen jatkuu aiemmin hyväksytyn suunnitelman mukaisesti. Osana suunnitelmaa Maine-lehden konsepti ja ulkoasu uudistuu kesätauon jälkeen lehden elokuun numerossa. Lehden vastaanotto kohderyhmässä on ollut hyvä, Leikola toteaa.

Ari Halttunen on toiminut johtotehtävissä media-alalla muun muassa Radio Cityssä, Sävelradiossa, Nöjesguidenissa ja toimitusjohtajana perustamassaan Ovi-lehdessä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: