Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Maija Koski

Maija Koski A-lehtiin Sanomasta

Media, | perjantaina 08.11.2019 - Toimitus

A-lehdet järjestää toimituksensa kolmeen mediaryhmään. A-lehtien asumisen medioiden mediaryhmän vetäjäksi ja Kotivinkin, Meilläkotona.fin sekä Unelmien Talo&Kodin päätoimittajaksi on nimitetty Maija Koski. Kosken johtamaan mediaryhmään kuuluvat edellä mainittujen lisäksi Avotakka, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo ja Viherpiha.

"A-lehdissä kehitetään ketterästi ja kunnianhimoisesti uutta sekä printissä että digissä. On inspiroivaa päästä työskentelemään kodin ja asumisen arvostettujen brändien kanssa, joilla on tulevaisuus vahvasti molemmissa”, Maija Koski sanoo.

Maija Koski siirtyy A-lehtiin Sanomasta, jossa hän on viimeksi työskennellyt perhemedioiden päätoimittajana ja sitä ennen muun muassa Me Naisten toimituspäällikkönä.

Naiset ja terveys -ryhmän vetäjäksi ja ryhmän medioiden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Mari Paalosalo-Jussinmäki. Ryhmään kuuluvat Eeva, Kauneus ja Terveys, Apu Terveys, Trendi, Voi hyvin sekä sivustot Terve.fi ja Lily. Mari siirtyy tehtävään A-lehtien sisällä, Kotivinkin, Meilläkotona.fin sekä Unelmien Talo&Kodin päätoimittajan paikalta. Ryhmän päätoimittajat raportoivat Paalosalo-Jussinmäelle.

Ajankohtaismedioiden ryhmää johtaa Apu-lehden, Apu Juniorin ja Mondon päätoimittaja Marja Aarnipuro. Ryhmään kuuluvat myös Image ja Tuulilasi.

Nimitykset tulevat voimaan 1.12.2019. Kaikki kolme ryhmänvetäjää raportoivat Anna Ruohoselle.

Lisäksi A-lehtiin kuuluu nuorten mediabrändi Demi, jonka tulevaisuuden liiketoimintamalleja kehitetään omassa sisäisessä startup-yksikössä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: