Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kotimainen sarjakuvalehti aloittaa sekä verkossa että printtinä

Uutiset, Media, | torstaina 15.11.2007 - Toimitus

Ulkomaisten tuontisarjakuvien kovaan maailmaan pyrkii nyt kotimainen tulokas, Haltiasaaga-lehti. Yksityinen pienkustantaja julkaisee satulehteä sekä verkossa että printtinä.

Nykyiset sukupolvet ovat jo lähes unohtaneet rikkaan suomalaisen henkisen perinnön, jonka mukaan rinnallamme elää kaikkialla kotihaltioiden ja luonnonväen kansoittama maailma, päätoimittaja Lassi Rajamäki kertoo.

HALTIASAAGA-lehti marssittaa suomalaisen kertomaperinteen nykylukijoiden luokse elävänä ja ajanhengen mukaisena. Haltiasaagan hahmot tempaisevat lukijan mukaansa seikkailuun, jollaista ei odota kokevansa.

“Kuljetamme lukijan Lappiin sekä Korvatunturin maailmaan, josta ei puutu haltioita, peikkoja, maahisia, puhuvia eläimiä eikä taikuutta. Ikiaikaista hyvän ja pahan kamppailua käydään kutkuttavan hauskoissa ja jännittävissä tarinoissa ja kauniissa sarjakuvissa”, Rajamäki kertoo.

Lehden pääkohderyhmä ovat 5-11-vuotiaat lapset, mutta se tarjoaa hauskoja hetkiä myös muunikäisille tarinoiden ystäville.

Lehdessä on sarjakuvia, kuvitettuja tarinoita, puuhatehtäviä, lautapeli sekä laaja jouluosio. Jännittävä lautapelin ja sarjakuvan yhdistelmä tarjoaa täysin uudenlaisen pelikokemuksen koko perheelle. Lisäksi lehdessä on mielenkiintoinen tietopaketti Lapin mytologiasta.

Lehden verkkosivustolta www.haltiasaaga.net löytyy mm. lehden
sähköinen versio (joulukuun alusta).

Lehteä julkaisee Levi Kustannus.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: