Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Keskisuomalainen yhdistää paikallislehtien jakelua Jyväskylässä

Uutiset, Media, | keskiviikkona 02.06.2010 - Toimitus

Keskisuomalainen Oyj ja Jyväskylän Jakelu Oy:n pääomistaja Janton Oy ovat sopineet järjestelystä, jossa Jakeluporras Oy:n mainos- ja suorajakeluliiketoiminta myydään Jyväskylän Jakelut Oy:lle.

Järjestely johtanee siihen, että Suur-Jyväskylän Lehteä ja Jyväskylän kaupunkilehteä aletaan jakaa yhdessä. Jakeluporras perustettiin alun perin Suur-Jyväskylän lehden jakelukanavaksi.

Samassa järjestelyssä Keskisuomalainen Oyj ostaa 50 % Jyväskylän Jakelut Oy:stä. Kaupan yhteydessä kaikki Jakeluporras Oy:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Jyväskylän Jakeluihin. Jakeluportaan palveluksessa on reilut 230 henkeä ja Jyväskylän jakelut Oy työllistää reilut 150 henkilöä, pääasiassa osa-aikaisessa työssä. Jakajien keskimääräinen työaika on n. 5 tuntia viikossa.

Järjestelyn tavoitteena on kiristyvässä kilpailutilanteessa varmistaa kannattavan liiketoiminnan jatkuminen Jyvässeudulla.

”Järjestely jatkaa Keskisuomalainen -konsernin strategiaa, jossa pyritään eri toiminta-alueilla löytämään hyviä yhteistyökumppaneita. Tällä järjestelyllä varmistamme osoitteettoman suorajakelumme laadun ja kustannustehokkuuden parantumisen jatkossa”, sanoo Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-PekkaKangaskorpi.

Yhtiöt toimivat mainos- ja suorajakeluliiketoiminnassa Jyvässeudulla. Yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1 miljoona euroa ja yhtiöt jakavat reilut 30 miljoonaa kappaletta vuodessa.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: