Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Keskisuomalainen tuottaa Alman paikallislehdille teemajutut

Uutiset, Media, | maanantaina 05.11.2007 - Toimitus

Alma Media-konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy (SPS) ostaa teemajutut jatkossa Juttupankki Stoorista, joka on Keskisuomalainen Oyj:n omistaman Maakunnan Sanomat Oy:n paikallis ja kaupunkilehdille suunnattu journalistinen palvelu. Sopimus aloittaa uudenlaisen yhteistyön kahden Suomen suurimman paikallislehtiyhtiön välillä.

Alma Media-konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy (SPS) ostaa teemajutut jatkossa Juttupankki Stoorista, joka on Keskisuomalainen Oyj:n omistaman Maakunnan Sanomat Oy:n paikallis- ja kaupunkilehdille suunnattu journalistinen palvelu. Sopimus aloittaa uudenlaisen yhteistyön kahden Suomen suurimman paikallislehtiyhtiön välillä.

Kaikki SPS:n 21 paikallis- ja kaupunkilehteä aloittavat Stoorin asiakkaina vuoden 2008 alusta alkaen.

Yhteistyö tuo myös paremmat mahdollisuudet valtakunnan kaikkien paikallislehtien yhteiseen ilmoitusmyyntiin, kun vähintään lähes 40 lehteä tekee liitteen samaan aikaan samasta teemasta.

Juttupankki Stoorin palvelu tuottaa artikkeleita kuvineen erilaisista teemoista ja aiheista. Stoorin vakioteemoja ovat muun muassa koulutus, kauneus ja terveys, muoti ja häät, rakentaminen ja sisustaminen, puutarha, liikenne, matkailu, ruoka ja viini, yrittäminen ja joulu.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: