Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kauppalehti vähentää jakeluaan opiskelijoille, koska lehti ei kiinnosta tarpeeksi

Uutiset, Media, | keskiviikkona 16.09.2009 - Toimitus

Alma Media -konserniin kuuluva taloussanomalehti Kauppalehti supistaa jakeluaan talousalan opiskelijoille, koska lehden lukeminen ei kiinnosta heitä tarpeeksi. Sen vuoksi lehden LT-levikki laskee ensi vuonna merkittävästi, Kauppalehti kertoo.

Kauppalehti Oy:n kannattavuuden turvaamiseksi opiskelijajärjestöille joukkotilauksina toimitettua levikkikantaa karsitaan syksyllä 2009 ja keväällä 2010. Tämän johdosta Kauppalehden LT-levikki laskee merkittävästi seuraavassa levikintarkastuksessa keväällä 2010.

-Olemme tehneet hyvää yhteistyötä Ekonomiopiskelijoiden Liiton ja Tradenomiopiskelijoiden Liiton kanssa jo vuosia ja tätä yhteistyötä on tarkoitus edelleen jatkaa, painottaa Kauppalehti Oy:n toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

Keväällä 2009 teimme lukijatutkimuksen opiskelijoiden keskuudessa ja huomasimme, että yhteistyön sisältöä kannattaa kuitenkin muuttaa. Monet opiskelijat olivat hyvin sitoutuneita Kauppalehden lukijoita, osa taas ei vilkaissutkaan saamaansa lehteä. Jatkossa lehti toimitetaan sitä haluaville, ei kaikille opiskelijoille.

Kauppalehden uusi lukijamäärä on nyt 230 000 (+7%) ja Kauppalehti Option 229 000 (+3%) uusimman Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan. Lukijamäärät ovat olleet yhtäjaksoisesti kasvussa vuodesta 2007 alkaen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: