Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Kauppalehdelle iPad-sovellus

Uutiset, Media, | torstaina 09.06.2011 - Toimitus

Päivän lehti on luettavissa iPadista jo klo 4.30.

Kauppalehti on 8. kesäkuuta 2011 alkaen saatavana myös iPad-versiona ja sovelluksen voi ladata Applen App Storesta.
 
Kauppalehden tilaajat voivat lukea lehden iPad-versiota kokeilukauden ajan maksutta. Muut iPadin käyttäjät voivat ostaa irtonumeron App Storesta 1,59 eurolla.
 
"Lukijalla on nyt mahdollisuus lukea koko Kauppalehteä mobiilisti. Tämä on ensimmäinen askel kohti uudenlaista lukukokemusta", kertoo Kauppalehden vastaava päätoimittaja Hannu Leinonen.
 
Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhosen mukaan uutuus tarjoaa tilaajalle oivan mahdollisuuden lukea lehti paikasta riippumatta.
 
Palvelusta ovat saatavana lehden numerot kahden viimeisen viikon ajalta. Päivän lehti on luettavissa iPadista jo aamuvarhain, kello 4.30 alkaen.
 
"Lehden iPad-versiota on kysytty ja toivottu paljon. Uskon, että jatkossa Kauppalehti kulkee entistä enemmän mukana päättäjän arjessa erilaisissa mobiililaitteissa. Kehitystyö jatkuu ja pyrimme tarjoamaan mobiilipuolelle yhä enemmän sijoittajaa tukevaa tietoa."
 
Kauppalehden iPad-version lukemiseen tarvittavan sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta. Lisätietoja palvelusta http://www.kauppalehti.fi/ipad.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: