Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Kaleva osta Offerillan ja laajenee koko Suomen alueelle.

Kaleva osti Grouponin "kopion"

Uutiset, Media, | perjantaina 15.09.2017 - Toimitus

Oululainen Kaleva ostaa enemmistön paikallisten tarjousten markkinointialustaa kehittävästä Offerillasta, joka on viime vuonna toimintansa lopettaneen Grouponin raunioille perustettu uusi hanke.

Osapuolet eivät kerro kauppahintaa.

Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkonen sanoo Kalevassa, että yrityskaupan taustalla on Kaleva halu laajentaa toimintaa digitaalisten palvelujen parissa.

– Lähtökohtaisesti haetaan uudenlaisia tapoja jakaa laadukasta sisältöä eri kuluttajaryhmille. Kalevassa käytiin läpi sata lupaavaa start up -yritystä, ja tämä nousi esiin, Laakkonen kertoo.

Offerilla on vuonna 2016 perustettu yritys, jonka kautta kuluttajat voivat ostaa päiväkohtaisesti vaihtuvia tarjouksia kuten ravintolaillallisia, autohuoltoja tai hiustenleikkauksia. Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Kaupan myötä Kalevan toiminta laajenee aiempaa vahvemmin Pohjois-Suomesta ja Helsingistä koko maan kattavaksi.

Offerilla kertoo tiedotteessaan viime vuonna, että Grouponin entiset työntekijät haluavat jatkaa yli miljoonan suomalaisen palvelemista paikallisten palveluiden tarjousmarkkinassa. Yrityksen perustajina ovat Grouponin entinen maajohtaja Risto Juntunen ja terveyden verkkomedian FitFashion.fi:n perustajat Mikko Ollikkala sekä Aleksi Paavola.

Yritys työllisti viime vuonna  10 täysipäiväistä työntekijää, joista suurin osa on Grouponin vanhoja työntekijöitä. 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: