Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kalajoen Seutu, Tyrvään Sanomat ja Itä-Häme parhaat paikallislehdet

Uutiset, Media, | torstaina 06.11.2008 - Toimitus

Kalajoen Seutu voitti Sanomalehtien Liiton järjestämässä Paikallislehtikilpailussa kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan. Toiseksi sijoittui Viitasaaren Seutu ja kolmanneksi Sipoon Sanomat.

Kaksi kertaa viikossa ilmestyvistä paikallislehdistä parhaaksi nousi Vammalassa ilmestyvä Tyrvään Sanomat. Toiseksi paras on Harjavallassa ilmestyvä Sydän-Satakunta ja kolmantena Kunnallislehti Paimio-Sauvo-Piikkiö.

Heinolassa ilmestyvä Itä-Häme voitti vähintään kolme kertaa viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjan. Toiseksi parhaaksi rankattiin Åland ja kolmanneksi Raahen Seutu.

Paikallislehtikilpailuun osallistui tänä vuonna 83 lehteä. Kilpailun tuomaristo koostui Jyväskylän yliopiston toimittajakoulutuksen opiskelijoista ja paikallislehtien edustajista. Tuomaristo arvioi lehtien juttusisältöä, kuvitusta, ulkoasua ja mielipidekirjoituksia.

Parhaat verkkosivut Kalajoen Seudulla, Loviisan Sanomilla ja Nya ÅlandillaPaikallislehtikilpailun yhteydessä palkittiin myös paikallislehtien parhaat verkkosivut.

Yksipäiväisten lehtien paras verkkopalvelu on Kalajoen Seudulla. Kaksipäiväisten lehtien sarjassa voiton vei Loviisan Sanomat ja useampipäiväisten lehtien sarjassa Nya Åland.

Parhaat paikallislehdet palkitaan Sanomalehtien Liiton Paikallislehtipäivillä Salossa 6.11.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: