Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Radioasemat koettavat saada lisää kuulijoita nyt ottamalla karaokepalvelut käyttöön.

Iskelmä Radio ja Voice kokeilevat nettikaraoketa

Uutiset, Musiikki, Media, | keskiviikkona 06.04.2011 - Toimitus

SBS Finland Oy:n radiot Iskelmä ja The Voice ovat julkaisseet Grey BrainOy:n kehittämän nettikaraokepalvelun. Iskelmän ja The Voicen karaoke-palveluiden kappaleita voi laulaa maksutta.

”SBS Media oli erittäin helppo ja luonnollinen valinta kumppaniksi Suomessa. Kyseessähän on Suomen suurin musiikkimedia", sanoo Pekka Lietoff Grey Brain Oy:stä.

Iskelmä ja The Voice käyttävät samaa pohjaa ja tietokantaa, mutta molemmat ovat muokanneet ja markkinoivat palveluita kohderyhmilleen sopivaksi. 

”Meidän tehtävä on viihdyttää ja tarjota viihdettä. Karaoke-palvelut sopivat tähän maailmaan loistavasti”, kertoo SBS Median sisältöjohtaja Jussi Suvanto.

Iskelmän ja The Voicen karaoke-palveluiden ilmaiskappaleita voi laulaa maksutta. Koko musiikkikirjastoon pääsee käsiksi maksamalla 5,90 euron kuukausimaksun.

Karaoke-palvelut toimivat  pelkällä läppärillä ja nettiliittymällä ja jo hyvinkin edullisella mikrofonill.  Yleisön ei siis jatkossa enää tarvitse hankkia erillisiä karaokelaitteita ja -levyjä nauttiakseen täysimääräisestä karaokeviihteestä.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: