Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Hesari uskoo lukulaitteen pelastavan sanomalehden

Uutiset, Media, | sunnuntaina 28.02.2010 - Toimitus

Helsingin Sanomain uusi vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen pitää verkkoa paperilehteä parempana uutiskanavana. Hän ennakoi uusien lukulaitteiden tuloa markkinoille.

Kaleva-lehdelle antamassaan haastattelussa Pentikäinen toteaa, että kannettavat lukulaitteet tulevat tuomaan oman lisänsä kandensuuntaiseen journalismiin. Pentikäinen uskoo, että niihin voidaan rakentaa eri tavalla päivittyvää lehteä.

”Uutisia pitää päästä kertomaan silloin kun tapahtuu ja täydentämään sitä mukaa, kun asia elää. Verkko antaa meille siihen paremman mahdollisuuden kuin kerran päivässä kotiin kannettava lehti.”

”Uskon, että lukulaitteesta tulee lähivuosina hyvin kiinnostava uusi jakelutie. Se tulee sisältämään enemmän painetun lehden sisältöä kuin verkkolehti. Siellä voi olla liikkuvaa kuvaa, tilastotietoa tai vaikka enemmän valokuvia kuin lehdessä voidaan painaa. Koska laitteen käyttö on lehden omaista, siellä voivat olla myös lehden mainokset. Nythän verkossa mainokset ovat erilaisia,” Pentikäinen arvelee.

Lue Kalevan juttu


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: