Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Tietokone-lehden päätoimittaja Harri Lindfors

Harri Lindfors Tietokoneen päätoimittajaksi

Media, | torstaina 07.10.2010 - Toimitus

Harri Lindfors, 38, on nimitetty Suomen suurimman tietotekniikan asiantuntijalehden Tietokoneen päätoimittajaksi 1. marraskuuta alkaen.

Harri Lindfors siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanoma Magazines Finlandin Verkkojulkaisuista, jossa hän on verkkopäätoimittajana vastannut Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan verkkosivustojen sisältöjen kehittämisestä. Aiemmin Harri Lindfors on toiminut toimituspäällikkönä Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisuissa vastaten digitaalisista projekteista sekä muun muassa Kemiran, Nokian, Tapiolan ja UPM:n asiakkuuksista.
 
– Tietokone on hienosti tehty ammattilehti, jonka sisältö puhuttelee lukijoitaan paitsi painetussa lehdessä ja verkossa, pian myös iPadissa. Tietokone on ollut läpi historiansa edelläkävijäjulkaisu, jota haluan kehittää entistäkin monipuolisemmaksi, näyttävämmäksi ja innostavammaksi, Harri Lindfors sanoo.
 
Tietokoneen edellinen päätoimittaja Hannu Järvinen siirtyi syyskuun alussa Sanoma Magazines Finlandin Verkkojulkaisut-toiminnon johtajaksi.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: