Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Groove FM kuuluu nyt myös Kajaanin ja Seinäjoen alueella

Uutiset, Media, | perjantaina 30.09.2011 - Toimitus

Groove FM laajentaa kuuluvuusaluettaan 1.10. alkaen myös Kajaaniin ja Seinäjoelle lähialueineen. Samanaikaisesti kuuluvuusalueen laajentumisen kanssa Groove FM uudistaa ohjelmaprofiilinsa/ohjelmistonsa.

Groove FM:n uudessa reippaan ajankohtaisessa aamuohjelmassa suositut radiojuontajat Mika Kankaanpää ja Ninni Salminen tuovat kuuntelijoiden aamuun asiaa, ajatuksia ja iloa letkeän musiikin lomassa. Aamuun ja päivään virittäydytään Groove FM:llä klo 7 – 11.
 
Suosittu juontaja ja radiopersoona Sanna Mämmi virkistää Groove FM:n iltapäiviä klo 13 – 17 ja auttaa kuulijoita pääsemään irti töistä vapaalle. Sannan juontamissa Groove FM:n iltapäivissä pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja päivän tapahtumiin, uutisiin sekä tapahtumiin niin kanavalla kuin sen ulkopuolella.
 
Groove FM:n uudistuneissa iltapäivissä keskitytään myös arkeen ja sen pyörittämiseen life stylen kuten ruoan, ravinnon, kodin, sisustamisen, matkailun, muodin ja hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Sannan juontamat iltapäivät maustaa menevän svengaava musiikki.
 
"Groove FM:n kuuluvuusalueen laajentuminen Seinäjoen, Lapuan, Kuhmon ja Kauhavan alueelle on tärkeä etappi, jota olemme tavoitelleet jo pitkään", kertoo Metroradio Finland Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hurme. "Tämä tuo varmasti uusia kuuntelijoita kanavalle. Lisää uusia kuuluvuusalueita on odotettavissa vuoden vaihteessa."
 
Groove FM on Suomen suosituinta funkin, soulin, bluesin ja letkeän svengaavan musiikin ja lifestylen radiokanava, joka tarjoaa kuuntelijoilleen sekä painavaa asiaa että viihdettä sekä svengaavaa musiikkia.  Kanavaa voi kuunnella myös nettiradiona.
 
Kajaanin taajuus 103,4 MHz
Seinäjoen alueen taajuus 87,6 MHz


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: