Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Flowman edustamaan Sandstonen näyttövedosjärjestelmiä

Uutiset, Media, | torstaina 18.09.2008 - Toimitus

Flowman Oy ja Australialainen Sandstone Software ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Serendipidity Black Magic näyttövedosjärjestelmiä.

Flowman Oy ja Australialainen Sandstone Software ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Serendipidity Black Magic näyttövedosjärjestelmiä. Sopimuksen mukaan Flowman edustaa Skandinavian alueella kyseisiä järjestelmiä ja vastaa niiden integroinnista sanomalehtipainojen tietojärjestelmiin, mukaan lukien painokoneen ohjausjärjestelmät. Kyseistä väritarkkaa näyttövedosteknologiaa tullaan tarjoamaan myös osana Flowman työnkulkujärjestelmiä.

Flowman Oy on Oululainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut virtaviivaistamaan printtimedian liiketoimintaprosesseja. Yhtiö on menestyksekkäästi yhdistänyt suomalaisen teollisuusautomaation ja ohjelmisto-osaamisen taustaansa prepress-tuotannossa ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ohjelmistopohjaisia ratkaisuja, jotka selkeästi tehostavat heidän toimintaansa. Flowmanin asiakkaina on pohjoismaisia lehtipainoja ja kustantajia.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: