Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Finnmatkojen asiakaslehti Polarlehdille

Uutiset, Media, | maanantaina 01.10.2007 - Toimitus

Matkailualan lehtiä kustantava rovaniemeläinen Polarlehdet Oy ja Finnmatkat ovat solmineet kustannussopimuksen Finnmatkojen asiakas- ja lentolehdestä Loma. Lentokoneiden istuintaskussa jaettava lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa lokakuussa ja toukokuussa.

Lomassa uutta on sekin, että lehti ilmestyy nyt myös digilehtenä, jota voi lukea maksutta netissä.

Arvostimme valinnassamme Polarlehdet Oy:n matkailullista asiantuntemusta sekä lehtien tekemisessä että netissä, sanoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattila. Saamme lehden uuden yhteistyön myötä myös valmiina digiversiona, jolloin asiakkaamme voivat ennakkoon tutustua mm.

-Nykyaika on innovatiivisten ideoiden etsimistä, löytämistä ja
hyödyntämistä, toimitusjohtaja Jorma Aula Polarlehdet Oy:stä sanoo.

Loma-lehdellä on oma toimitus, joka tuottaa lehden kaksi kertaa vuodessa. Polarlehdissä lehdestä vastaa toimittaja-kuvaaja Jarno Pääkkönen ja lehden päätoimittaja Finnmatkoissa on Anu-Eveliina Mattila. Loman ensimmäinen numero Polarlehdet Oy:n tekemänä ilmestyy lokakuun 23. päivänä yhteensä 25000 kappaleen painoksena. Tätä seuraava numero ilmestyy ensi vuoden toukokuussa. Lehteä on julkaistu tätä ennen kahden vuoden ajan.


Toimitus

Kommentointi

asiakaslehtenne joulukuu 2010

10.12.2010

Lehti oli hiukan liian mainospainotteinen ,hintahaitarikin olisi ollut suotavaaa.
Ainakin Kreikan kävijän suhteen valikoimaa voisi olla vieläkin enemmän , samoin hintahaitarista paikallisesti tietoa enemmän.
Muuten lehti on kiva saada.

nimim.Lähes 30v Kreikkaa.


uusin asiakaslehti 10 .12. 2010

10.12.2010

leti antaa osviittaa varmasti matkustajalle joka ei ole käynyt aikaisemmin esitellyissä paikoissa . Antaa opastusta myöskokeneelle matkustajalle KIITOS Raksa Kajaanista

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: