Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Finnairille kesäksi oma radiokanava KesäFM

Uutiset, Media, | torstaina 26.05.2011 - Toimitus

Radiokanavalle on räätälöity eri teemaisia musiikkikokonaisuuksia, jotka viittaavat kunkin Finnairin Kesähinnat -kampanjan matkakohteen henkeen, kulttuuriin ja ilmapiiriin. Radiokanava on tuotettu helsinkiläisen mediayhtiö ja dj-kollektiivi Basson toimesta.

Kesä on niin radion kuin matkailun kulta-aikaa. Finnair yhdistää nämä kaksi rakentamalla kesäksi oman radiokanavan nimeltä KesäFM.
 
Lähtökohtaisesti radiokanava on kehitetty tuomaan kuluttajille kesäksi relevanttia ja antoisaa musiikillista sisältöä, mutta myös viestimään puhutun sisällön kautta matkakohteista sekä matkustamiseen liittyvistä tarjouksista ja eduista liittyen Finnairin kesäkampanjaan.

Kanavaa voi kuunnella kesäkuun alusta elokuun lämpimiin öihin saakka paitsi verkossa ja mobiililaitteilla, myös pääkaupunkiseudun FM-taajuudella 102,4 MHz.
 
Kanavan musiikkisisältöön pääsee tutustumaan verkossa jo nyt ja kanava aloittaa radiolähetykset FM-taajuudella ke 1.6. Kuuluvuusalueen paikkakuntiin kuuluvat Helsingin lisäksi Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula ja Nurmijärvi.
 


Toimitus

Kommentointi

Jee!

-l-

06.07.2011

Ihan mahtavaa musaa! Ainakin näin päiväsaikaan. Kiitos kovasti!

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: