Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Etuovi.com siirtyy printtiversioksi Lehtiyhtymän kautta

Uutiset, Media, | perjantaina 30.10.2009 - Toimitus

Alma Median asuntokaupan nettimedia Etuovi.com alkaa ilmestyä printtilehtenä myös pääkaupunkiseudulla. Kumppanina on paikallislehtien julkaisija Suomen Lehtiyhtymä Oy. Etuovi.com kuuluu Alman markkinapaikat-osioon, joka on kääntynyt tänä vuonna tappiolliseksi.

Etuovi.com-lehti ilmestyy 16.1.2010 alkaen ilmoitusliitteenä Suomen Lehtiyhtymän kolmen pääkaupunkiseudulla ilmestyvän paikallislehden, Helsingin Uutisten, Länsiväylän ja Vantaan Sanomien välissä sekä erillisinä lisäjakeluina. Lehti jaetaan pääkaupunkiseudulla yli 530 000 talouteen.

Helsingissä Lehtiyhtymän lehdet tavoittavat yli 10-vuotiaasta väestönosasta 39 prosenttia, Espoon alueella 52 prosenttia ja Vantaalla 56 prosenttia. (TNS Atlas tammi-joulukuu 2008/TNS Gallup Oy).


Toimitus

Kommentointi

Anu Heinonen

30.10.2009

Hei!
Mediaviikon Etuovi.com-uutisessa on virhe. Etuovi.com on ilmestynyt painettuna lehtenä pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2001 – eli emme siis siirry vasta nyt printtiin Lehtiyhtymä-yhteistyön kautta. Etuovi.com-lehden jakelulevikki pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla on 500 000 kpl Itellan jakamana.

Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminnan tulos kääntyi positiiviseksi kolmannella vuosineljänneksellä.

Ystävällisin terveisin

Alma Media Oyj
Anu Heinonen, viestintäpäällikkö

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: