Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Esan Kirjapaino hakee postitoimilupaa Päijät-Hämeeseen

Uutiset, Media, | keskiviikkona 31.08.2011 - Toimitus

Kilpailu postin jakelussa kiristyy. Esan Kirjapaino Oy hakee postitoimilupaa Päijät-Hämeen alueelle.

Kesäkuun alussa voimaan astuneen uuden postitoimilain mukaan yksityiset yritykset ja yhteisöt voivat hakea toimilupaa kirjelähetysten jakeluun. Postitoimintaa Esan Kirjapaino Oy harjoittaisi tytäryhtiönsä Esa Jakelut Oy:n kautta. Postitoimiluvalla Esa Jakelut Oy olisi oikeutettu lehtijakelun lisäksi jakamaan kirje- ja pakettilähetyksiä.

Sähköisen viestinnän lisääntyminen muuttaa postitoimintaa ja sen toimintaympäristöä. Se vaikuttaa myös siihen, että sanomalehtien jakelukappaleiden määrä on vähitellen laskemassa. Hakemalla postitoimilupaa Esa Jakelut Oy pyrkii turvaamaan Etelä-Suomen Sanomien, Itä-Hämeen ja muiden asiakaslehtien kustannustehokkaan varhaisjakelun hakemalla jakeluverkkoonsa lisää jaettavaa. Postitoimilupa mahdollistaisi myös sanomalehtien varhaisjakelun ja muun postin päiväjakelun osittaisen yhdistämisen.

- Hakemalla postitoimilupaa Esa Jakelut Oy varautuu uusien tuotteiden ottamiseen omaan jakeluverkostoonsa. Ilman postitoimilupaa verkostoon otettavien lisätuotteiden määrää on vaikea kasvattaa, kertoo Esa Jakelut Oy:n toimitusjohtaja Juhani Penttilä.

Lisätuotteiden ottaminen jakelutoimintaan helpottaa myös jakajien saatavuutta, sillä uudet tuotteet turvaavat jakajien ansiotason kehityksen.

Esan Kirjapaino Oy:n tytäryhtiö Esa Jakelut Oy on vuonna 1996 perustettu jakeluyritys, joka jakaa päivittäin keskimäärin 70 000 lähetystä omalla jakelualueelleen Lahdessa ja sen lähikunnissa. Alueella on noin 117 000 postinsaajakotitaloutta.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: