Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

DNA lähtee TV-kisaan teräväpiirrolla

Uutiset, Media, | torstaina 25.06.2009 - Toimitus

DNA sai 25.6.2009 liikenne- ja viestintäministeriöltä verkkotoimiluvan teräväpiirtokoelähetyksiin antenniverkossa. DNA:n tavoite toimiluvan haltijana on tuoda uusia palveluja antennitalouksien asiakkaille ja haastaa alan perinteiset toimijat.

Levittäytymällä myös antenniverkkoon DNA ottaa entistä vahvemman roolin TV-palveluiden valtakunnallisessa markkinassa.

Toimiluvan hakeminen on osa DNA:n strategiaa toimia valtakunnallisesti valikoiduilla liiketoiminta-alueilla. Jo perinteisesti DNA on ollut vahva toimija alueellisesti kaapeli-TV- ja maksu-TV-palveluiden tarjoajana. Televisiopalveluiden ja päätelaitteiden kehitys on kuitenkin erittäin nopeaa, ja tulevaisuuden palvelut hyödyntävät monipuolisesti eri verkkoja.

Laajentuminen myös antenniverkon toimijaksi on luonnollinen seuraus markkinoiden kehittyessä. Antenniverkko on jo tällä hetkellä laajan peittonsa ansiosta suosituin jakeluverkko Suomessa ja sen kilpailukyky kasvaa merkittävästi teräväpiirtopalveluiden käynnistymisen myötä.

Verkkotoiminnan käynnistymisen myötä DNA luo myös terveen kilpailuasetelman Suomen antenniverkon markkinoihin. Tämä monipuolistaa asiakkaiden palveluja ja lisää laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä verkossa.

DNA näkee teräväpiirto-TV-palveluiden käynnistymisen tuovan myös houkuttelevia liiketoimintamahdollisuuksia.

-Hintojen laskun myötä koteihin on ostettu viime vuosina paljon teräväpiirtokykyisiä päätelaitteita, joiden ominaisuuksia ei ole vielä pystytty hyödyntämään. Lisäksi markkinoilla olisi tarjolla paljon laadukasta teräväpiirto-sisältöä. Verkkotoiminnan käynnistyttyä kodeissa päästään vihdoin nauttimaan ennennäkemättömästä kuvanlaadusta. Uskomme myös, että mediatalot ovat tyytyväisiä uusien palveluiden tuloon ja terveen kilpailun käynnistymiseen markkinoilla, kertoo toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: