Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Discovery tyytyväinen kasvuunsa

Uutiset, Media, | perjantaina 04.05.2018 - Toimitus

Discovery Networksin kanavaportfolion katseluosuudet kasvoivat huhtikuussa. Koko kanavaperheen yhteenlaskettu kaupallinen katseluosuus kasvoi +32,9 % (kaikki yli 4-vuotiaat) viime vuoden huhtikuuhun verrattuna. Kaupallisesti kiinnostavassa kohderyhmässä 25-54 kasvua oli +16,6 %.

Koko alkuvuosi 2018 on ollut Discoverylle erittäin hyvä. Kaupallinen katseluosuus on kasvanut viime vuoteen verrattuna +22,5 % (kaikki yli 4-vuotiaat).

- Alkuvuosi on ollut meille mahtava. Olympialaiset täyttivät kaikki tavoitteemme ja siivittivät katselun kasvuun koko kevääksi. TV5:lla kevään suosikkeja ovat olleet muun muassa kotimaiset Onnenpyörä ja Unelmahäät, Discovery Networksin ohjelmajohtaja Katja Santala iloitsee.

TV5:lla Onnenpyörän 1. kausi tavoitti kokonaisuudessaan 2,2 miljoonaa suomalaista ja Unelmahäiden 1. kausi on tavoittanut tähän mennessä yhteensä yli 1,8 miljoonaa suomalaista.

Kutoselle, TLC:lle ja Friille katsojia on houkutellut ennen kaikkea Discoveryn omat sisällöt kuten Kultakuume (Kutonen), Hengenvaarallisesti lihava (TLC) ja Kaunotarmurhat (Frii).


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: