Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Caspar Berntzen johtamaan CANAL+:n Suomen-toimintoja

Media, | tiistaina 31.07.2007 - Toimitus

Berntzen on aiemmin toiminut mm. Fremantle Finlandin toimitusjohtajana ja Talentum Median markkinointi- ja myyntijohtajana.

Caspar “Cassu” Berntzen, 39, aloittaa CANAL+ Finlandin maajohtajana 6. elokuuta. CANAL+ kehittää vahvasti liiketoimintojaan Suomessa samoin kuin muissakin Pohjoismaissa. Osana tätä kehitystä CANAL+ on päättänyt siirtyä keskitetystä Pohjoismaisesta organisaatiosta vahvoihin paikallisiin organisaatioihin ja palkata johtajan CANAL+:n Suomen-toiminnoille.

Caspar Berntzenillä on vahva mediatausta. Ennen media-alalle siirtymistään hän muun muassa toi Kotijäätelön Suomeen. Sen jälkeen hän on toiminut Egmont Entertainmentin / Nordisk Filmin Suomen-toimitusjohtajana sekä Egmontin maajohtajana useamman vuoden ajan, Ruotsin suurimman DTT-operaattorin Boxerin toimitusjohtajana, mm. Idolsin, Diilin, Unelmakämpän ja Bumtsibumin tuottajan Fremantle Finlandin toimitusjohtajana ja vastaavana tuottajana sekä Talentum Median markkinointi- ja myyntijohtajana.

“Maksu-TV kasvaa vahvasti Suomessa, ja CANAL+ on varustautunut kisaan hyvin. CANAL+ panostaa vahvasti laadukkaaseen, eksklusiiviseen urheilu-, elokuva- ja sarjasisältöön, mutta meidän täytyy luonnollisesti työskennellä koko ajan parantaaksemme sekä tuotettamme että tarjoamaamme palvelua. Olen erittäin innostunut tästä kiinnostavasta tehtävästä”, Caspar Berntzen sanoo.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: