Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

CANAL+ jatkosopimukseen Mestarien liigan kanssa

Uutiset, Media, | torstaina 17.11.2011 - Toimitus

MTV MEDIA ja UEFA Champions Leaguen tv-oikeuksia hallinnoiva TEAM AG ovat solmineet pitkän jatkosopimuksen, joka takaa CANAL+:n tv-lähetykset suositusta jalkapallosarjasta aina kevääseen 2015

Jatkosopimus kattaa kolme kautta ensi syksystä alkaen. Jatkossa CANAL+:lla on yksinoikeudet peräti 112 live-otteluun tiistaisin ja keskiviikkoisin.

- Uusi sopimus on tuntuvasti laajempi kuin entinen ja tekee CANAL+:sta UEFA Champions Leaguen eli Mestarien liigan päänäyttämön Suomessa. Entisen yhden keskiviikko-ottelun sijaan televisioimme useita otteluita tiistaisin ja keskiviikkoisin, kertoo MTV MEDIAn urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio.

- Lopullinen ottelumäärä ja lähetyskanavat ratkeavat ajan myötä, mutta on selvää, että myös verkossa tarjottavien otteluiden määrä kasvaa, Lehmuskallio jatkaa.

 

Ensi kaudella Yleisradio valitsee yhden ottelun tiistaisin, kaikki muut ottelut kuuluvat CANAL+:n sopimukseen. Champions Leaguen loppuottelun ja SuperCupin, eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien kohtaamisen yhtiöt televisioivat yhteisesti.

Mestarien liigan tv-tarjonnan laajentuessa CANAL+ luopuu UEFA Europa Leaguen televisioinneista kauden 2011-2012 jälkeen. 

- UEFA Champions League on maailman arvostetuin kansainvälinen seurajoukkuesarja ja päädyimme tekemään sille tilaa jättäytymällä pois Eurooppa-liigasta. Näin voimme varmistaa, että resurssimme riittävät Mestarien liigan huipputuotantoon, Lehmuskallio linjaa.

- CANAL+ tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen kattavan jalkapallotarjonnan, joka hakee vertaistaan maailmassa. Suoria lähetyksiä tulee Mestarien liigan lisäksi mm. Englannin Valioliigasta, Italian ja Espanjan ykkösliigoista, Veikkausliigasta ja Ruotsin Allsvenskanista - yhteensä yli 500 lähetystä kauden aikana, Lehmuskallio summaa.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: