Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Bosnia-Hertsegovinan rekrytointipalvelu Kolektiv Ltd Alma Medialle

Uutiset, Media, | tiistaina 05.11.2019 - Toimitus

Bosnia-Hertsegovinan online-rekrytointipalvelu Kolektiv Ltd:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Media -konsernin omistukseen. Vuonna 2012 Alma Media hankki 30 prosentin osuuden Kolektivista. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Työpaikkaportaali Kolektiv on perustettu vuonna 2001. Yhtiö on keskittynyt toiminnassaan digitaaliseen työpaikkamarkkinaliiketoimintaan, rekrytointi- ja HR-konsultointipalveluihin sekä tilapäistyövoiman välityspalveluihin. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 40.

Toteutuakseen kauppa vaatii paikallisen kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Alma Median strategiana on rakentaa liiketoiminnan kestävää kasvua digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen: hakemalla muun muassa kasvua digitaalisista palveluista ja kansainvälistymisestä, erityisesti rekrytointiliiketoiminnassa. Alma Medialla on online-rekrytointipalveluja kymmenessä Euroopan maassa ja suurin osa palveluista ovat markkinajohtajia omilla alueillaan. Lisäksi Alma Media omistaa vähemmistöosuudet rekrytointipalveluista Serbiassa ja Makedoniassa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: