Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Berner: Yle ottaa huomioon kaupallisten yritysten toiveet

Uutiset, Media, | torstaina 23.06.2016 - Toimitus

Olen hyvin iloinen siitä, että Ylen tulevaisuutta pohtinut työryhmä pääsi työssään yksimieliseen lopputulokseen. Kiitän puheenjohtaja Satosta hänen merkittävästä panoksestaan kompromissiratkaisun löytämisessä, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Parlamentaarinen työryhmä arvioi puheenjohtajansa, kansanedustaja Arto Satosen (kok) johdolla Yleisradio Oy:n julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Työryhmä julkisti ehdotuksensa 16. kesäkuuta.

- Työryhmä on pohtinut monipuolisesti Yleisradion asemaa mediakentässä. Työryhmä on kuullut työssään laajasti asiantuntijoita ja tutustunut perusteellisesti mediakentän, erityisesti sanomalehdistön tilanteeseen maakunnissa, sanoo Berner.

- Työryhmän ehdotukset vaikuttavat Ylen lisäksi muun median tulevaisuuteen. Olen tyytyväinen siihen, että työryhmä nosti esiin media-alan yhteistoiminnan edistämisen. Olennaista on, että kaupallisten mediayritysten toiveet yhteistyölle otetaan nyt aidosti huomioon Ylen toiminnassa, toteaa Berner.

- Media-ala on murroksessa ja digitalisaation vaikutukset alaan ovat merkittävät. Nyt tarvitaan innovatiivisuutta ja vuoropuhelua, jotta pärjäämme muuttuvassa mediamaailmassa ja mukana kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa, toteaa Berner.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: