Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aram Aflatuni Tarinatalon toimitusjohtajaksi

Media, | perjantaina 30.09.2011 - Toimitus

Tarinatalon toimitusjohtajana vuodesta 2002 toiminut Kari Tervo siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Tarinatalon kehitysjohtaja Aram Aflatuni on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Samassa yhteydessä hänestä on tullut yksi yhtiön
neljästä omistajasta.

"Meillä vallitsee uuden luomisen ja jatkuvan oppimisen ilmapiiri. Haluan kehittää näitä vahvuuksia edelleen", Aflatuni sanoo.

"Me kaikki vanhat omistajat olemme hyvin iloisia siitä, että Aram otti haasteen vastaan. Uskomme, että hän onnistuu toimitusjohtajana vahvistamaan Tarinatalon asemaa jatkuvasti  kansainvälistyvillä tv-markkinoilla", Kari Tervo sanoo.

Tarinatalon muut omistajat ovat Jukka Heinonen ja Esko Naskali. Kaikki osakkaat työskentelevät yhtiössä vastaavina tuottajina, minkä lisäksi
Heinonen toimii myös Tarinatalon osakkkuusyhtiön KOTOlivingin toimitusjohtajana.

Tarinatalo on Suomen johtavia tv-tuotantotaloja, jonka ohjelmia esitetään kaikilla Suomen pääkanavilla. Tällä hetkellä yhtiön ohjelmista ovat ruudussa Maria! Nelosella ja Leenan tyylitiimi Livillä. Niiden lisäksi KOTOlivingin tuottamaa Kotoa esitetään Subilla. Tarinatalon pisimpään jatkunut ohjelma on Antiikkia, antiikkia, jonka ensimmäinen kausi esitettiin YLE TV1:llä yhtiön perustamisvuonna 1997. Lisäksi Tarinatalo tuottaa nettisisältöjä.

Tarinatalo on myös aktiivinen formaattikehittäjä. Elämä pelissä -onnellisuuden salaisuus -formaatti on versioitu hiljattain Saksassa, ja seuraava formaattiin pohjautuva ulkomainen tuotanto alkaa pian. Yhtiön Suomessa toteuttamia kansainvälisiä formaatteja ovat Kakola, Muslimielämää ja Oikea kysymys.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: