Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Antti Oksanen Tietoviikon ja MikroPC:n päätoimittajaksi

Media, | perjantaina 03.09.2010 - Toimitus

Kauko Ollila keskittyy jatkossa sisältöjen kehittämiseen.

Antti Oksanen, 42, on nimitetty 6.9.2010 alkaen Tietoviikon ja MikroPC:n päätoimittajaksi. Oksanen on viimeiset kolme vuotta toiminut Tietoviikkoa ja MikroPC:tä julkaisevan Talentumin online-liiketoiminnan johtajana. Myös uudessa tehtävässä hänen vastuullaan säilyy yhtiön Suomen sähköisen mediatarjonnan koordinointi, kehittäminen ja kumppanuudet Talentum Net Hub -yksikön esimiehenä. Oksanen vastaa edelleen Talentumin yhteistyöstä maailman suurimman teknologiakustantajan IDG:n kanssa.

Tietoviikon ja MikroPC:n päätoimittaja Kauko Ollila, 50, keskittyy erikoistoimittajana kehittämään sisältöjä Tietoviikon ja MikroPC:n eri
kanaviin, painettuihin lehtiin, verkkoon ja tapahtumiin.

”Antin keskeinen tehtävä on viedä Tietoviikon ja MikroPC:n sisältöosaamista jasitä kautta liiketoimintaa uusiin mediaympäristöihin. Kauko, tai Jouto, kuten hänet alalla tunnetaan, hyödyntää verratonta aihepiirin tuntemustaan ja verkostojaan sisällön kehittämisessä”, toteaa Talentumin Suomen lehtiliiketoiminnan johtaja Elina Yrjölä.

Kuukausittain ilmestyvän MikroPC:n levikki on 30.122 kpl. MikroPC.net-palvelulla on noin 60.000 viikkolukijaa.

Joka toinen viikko ilmestyvän Tietoviikon jakelu on noin 37.000 kpl. Sen Tietoviikko.fi-verkkopalvelulla on noin 70.000 viikkolukijaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: