Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Antti Holma

Antti Holma Radion Novaan juontajaksi

Uutiset, Media, | torstaina 23.05.2019 - Toimitus

Näyttelijä Antti Holma aloittaa heinäkuussa työnsä Radio Novan Kesäaamun juontajana. Näyttelijänä, koomikkona, tv-juontajana ja kirjailijana tunnettu Holma on aiemmin tehnyt suuren suosion saavuttanutta Auta Antti! -podcastsarjaa mutta suoraa radiolähetystä hän juontaa nyt ensimmäisen kerran.

-Olen haaveillut radiojuontajan pestistä siitä asti, kun äänitin ohjelmia c-kasetille pikkupoikana. Minulla oli kannettava paristoradio, jota kuuntelin kesäöinä parvisängyssä joskus siihen asti, että aamuradio jo alkoi, Holma kertoo.

Antin juontoparina ja Radio Novan Kesäaamun isäntänä toimii Esko Eerikäinen. Hyppy Suomen suurimman kaupallisen radiokanavan aamuohjelman kesäjuontajaksi on haaste myös Holman kaltaiselle esiintymisen ammattilaiselle. Mies suhtautuu tuleviin aamuherätyksiin huumorilla.

Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho iloitsee kesäisestä ja radiokanavan näköisestä kaartista.

-Tulevana kesänä teemme radiota entistä vahvemmin kuuntelijoiden kanssa. Heinäkuu on Radio Novan kuunnelluimpia kuukausia ja tänä vuonna siinä on erityistä juhlaa, sillä olemme mukana kesän suurimmassa yleisötapahtumassa eli maailmantähti Ed Sheeranin keikoilla Malmin lentokentällä, Jokiaho hehkuttaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: