Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alman paikallislehdissä päätoimittajia kiertoon

Media, | perjantaina 07.10.2011 - Toimitus

Alma Media -konserniin kuuluvan Suomen Paikallissanomat Oy:n julkaisemien Jämsän Seudun ja Vekkarin, Valkeakosken Sanomien ja Pyhäjokiseudun päätoimittajat vaihtuvat joulukuun 2011 alussa. Päätoimittajarotaatiossa kaikki vakanssit täytetään Suomen Paikallissanomien sisältä.

Jämsän Seudun ja Vekkarin päätoimittajaksi on kutsuttu päätoimittaja Jukka Ignatius, 57. Hän siirtyy Jämsään Valkeakosken Sanomista. Ennen Valkeakoskea Ignatius on toiminut muun muassa Suur-Keuruun, KMV-lehden ja Sotkamo-lehden päätoimittajana. Jämsän Seutu ilmestyy neljä kertaa viikossa, ja kaupunkilehti Vekkari kerran viikossa.

Valkeakosken Sanomien päätoimittajaksi on kutsuttu päätoimittaja Simo Husso, 46. Hän siirtyy Valkeakoskelle Pyhäjokiseudusta Oulaisista. Husso on toiminut aikaisemmin Urjalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtajana, sekä toimittajana ja toimitussihteerinä Nokian Uutisissa ja tuottajana Suomen Paikallissanomien yhteistuotannossa. Valkeakosken Sanomat ilmestyy viisi kertaa viikossa.

Pyhäjokiseudun päätoimittajaksi on kutsuttu uutistuottaja Sirpa Kortet, 35. Hän on koulutukseltaan yo-merkonomi, media-assistentti ja mediatekniikan insinööri. Opintojensa jälkeen Kortet aloitti Pyhäjokiseudussa taittavana toimittajana vuonna 2005 ja siirtyi uutistuottajaksi vuonna 2009. Pyhäjokiseutu ilmestyy kaksi kertaa viikossa.

Jämsän Seudun ja Vekkarin nykyinen päätoimittaja Pekka Hyytinen jää osa-aikaeläkkeelle ja erikoistoimittajaksi vuoden 2012 alusta.

Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö, joka kustantaa 17:ää tilattavaa ja kolmea kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

 

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: