Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Mediapartners Oy osti neljänneksen Muuttomaailmasta

Uutiset, Media, | keskiviikkona 16.08.2017 - Toimitus

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on hankkinut omistukseensa 25 prosenttia muuttopalveluiden kilpailutuksia tarjoavasta Muuttomaailma Oy:stä. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Muuttomaailma Oy ylläpitää ja kehittää täyden palvelun kilpailutamuuttopalvelu.fi –markkinapaikkaa, jossa asunnonvaihtaja voi helposti suunnitella muuttonsa, kilpailuttaa palvelutarjoajat sekä vertailla ja valita itselleen sopivimman muuttofirman.

Kilpailutamuuttopalvelu.fi –muuttosivusto on perustettu vuonna 2015. Viimeisen kahden vuoden aikana sen kautta on välitetty jo yli 10 000 tarjouspyyntöä. Palveluun on rekisteröitynyt 150 muuttofirmaa eli noin kolmannes Suomen kaikista muuttofirmoista. Muuttoja Suomessa arvioidaan tehtävän vuosittain noin 900 000.

Yhä useampi suomalainen on halukas ulkoistamaan muuttonsa. Alma Median Etuovi.com-palvelun käyttäjille huhtikuussa 2017 tehdyn kyselyn mukaan vuoden aikana muuttaneista jo 35 prosenttia oli käyttänyt muutossaan muuttopalveluita. Käytetyin palvelumuoto kyselyn mukaan olivat muuttomiehet.

- Tavoitteenamme on laajentaa Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin käyttäjille tarjottavaa palvelutarjoamaa, ja muuttopalvelut ovat luonteva osa asunnonvaihtopalveluiden kokonaisuutta. Haluamme myös tarjota kuluttajille yhä räätälöidympiä ja personoidumpia palveluita. Tästä esimerkkinä erilaiset kilpailutuspalvelut ovat jo lyöneet itsensä läpi monella saralla, ja kuluttajat ovat koko ajan tottuneempia kilpailuttamaan hankintansa, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

- Olemme saaneet muuttajilta ja muuttofirmoilta reilusti positiivista palautetta ja kiitosta verkkopalvelustamme. Nyt haluamme tuoda palvelun enemmän näkyville, kaikkien muuttajien tietoisuuteen, ja Alma Mediapartners Oy on siihen erittäin hyvä kumppani. Tavoitteenamme on helpottaa sopivan muuttopalvelun löytämistä ja tehdä muuttamisesta mukavampaa, sanoo Muuttomaailma Oy:n perustajaosakas Eero Rönkkö.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: