Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Media ostaa Suomenyritykset.fi -palvelun

Uutiset, Media, | torstaina 23.09.2010 - Toimitus

Kisa yrityshakemistojen välillä on Alma Median mukaan kovaa. Satakunnan Kansan kustantaja Petri Hakalan mukaan Alman valtti on yhdistää Suomenyritykset.fi -palvelu osaksi maakunta- ja paikallislehtien verkkopalveluja.

Alma Media Oyj ostaa Porissa toimivan Intermedia Partners Oy:n osakekannan ja laajentaa yrityskaupan myötä liiketoimintaansa kuluttajille suunnattuihin yrityshakemistopalveluihin. Intermedia Partners Oy:n kehittämä ja ylläpitämä internet-yrityshakupalvelu Suomenyritykset.fi kasvattaa Alma Median alueellisten ja paikallisten sanomalehtien verkkopalveluiden palvelutarjontaa ja tukee niiden kehittymistä entistä yhteisöllisemmiksi ja erilaisia sisältökokonaisuuksia tarjoaviksi monipuolisiksi kuluttajapalveluiksi. Paikallisyhteisöä palvelevien yritysten tiedot ovat oleellinen osa tällaista palvelukokonaisuutta.
 
"Sähköisten hakemistojen markkina on Suomessa varsin kilpailtu. Uskomme, että voimme haastaa yrityshakupalveluiden muut toimijat integroimalla Suomenyritykset.fi:n osaksi luotettujen ja tunnettujen maakunta- ja paikallislehtiemme verkkopalveluita. Palvelun markkinoinnissa voimme hyödyntää laajasti Alma Media -konsernin vahvoja mediatuotteita", toteaa Petri Hakala, Satakunnan Kansan kustantaja.
 
Suomenyritykset.fi sisältää yli 300 000 suomalaisen yrityksen tiedot noin 800 toimialalta. Suomenyritykset.fi on kaikkien yritystietoa tarvitsevien käytössä maksutta ja ilman rekisteröitymistä. Intermedia Partners Oy työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Yrityskaupalla ei arvioida olevan henkilöstövaikutuksia. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: