Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Media lopettaa Puolan ja Unkarin Monsterit

Uutiset, Media, | keskiviikkona 29.08.2018 - Toimitus

Alma Median tytäryhtiö Alma Career sulkee Monsterpolska.pl:n ja Monster.hu:n rekrytointipalvelu-sivustot sekä lopettaa Puolassa Monster Worldwide Polska SP. Z.o.o:n ja Unkarissa Monster Magyarorszag Kft:n toiminnan. Yhtiöiden toiminta ajetaan alas vaiheittain vuoden 2018 loppuun mennessä.

Vuonna 2017 niiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 1,1 miljoonaa euroa.

”Läsnäolomme kyseisillä markkinoilla jatkuu edelleen. Keskitymme Puolassa keväällä 2018 lanseeratun mobiilisovellus Praca za Rogiem:in ja Unkarissa verkkopalvelu Workania.hu:n kehittämiseen ja niiden myynnin kasvattamiseen. Suomessa Monster.fi - ja Tšekissä Monster.cz -sivustot jatkavat toimintaansa kuten aiemmin,” Marja Pylkkänen, Alma Careerin toimitusjohtaja sanoo.

"Jatkamme työtämme Alma Median kanssa edelleen Tšekissä sekä Suomessa ja keskitymme parhaiten työnantaja-asiakkaitamme ja työnhakijoita palvelevien HR-innovaatioiden tuomiseen markkinoille", sanoo Monster Europen toimitusjohtaja Marc Irmisch-Petit.

Alma Career Oy on Alma Median ja Monster Inc:in yhteisyritys, josta Alma Median omistusosuus on 83,3 prosenttia. Alma Career toimii yhdeksässä Euroopan maassa ja on alansa markkinajohtaja seitsemällä markkinalla.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: