Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Media: Erotettu Johanna Korhonen valehteli työhaastattelussa

Uutiset, Media, | keskiviikkona 01.10.2008 - Toimitus

Alma Media on purkanut Johanna Korhosen valinnan Lapin Kansan päätoimittajaksi ennen kuin työ on edes alkanut. “Luottamuspulan taustalla on Korhosen valheellinen esiintyminen työhaastattelussa. Sopimuksen syntymisen jälkeen on käynyt ilmi, että Korhonen valehteli useaan otteeseen rekrytointiprosessin aikana. Tämän Korhonen on myöntänyt Alma Median edustajille myös itse”, Alma Media kertoo tiedotteessaan.

Yhtiön mukaan johtajasopimuksen allekirjoituksen jälkeen syntynyt luottamuspula estää Korhosen toimimisen Lapin Kansan päätoimittajana.

Johanna Korhonen on väittänyt julkisuudessa, että sopimuksen purkamisen syynä on hänen paljastumisensa lesboksi.

Alma Median mukaan Johanna Korhosen perhesuhteet tai hänen puolisonsa sukupuoli eivät luonnollisestikaan ole vaikuttaneet päätökseen purkaa Korhosen johtajasopimus.

“Henkilöä, jonka toimintatapoihin ei kaikissa olosuhteissa kuulu rehellisyys, ei voida valita suurta harkintakykyä vaativaan päätoimittajan tehtävään”, Alma Media ilmoittaa.

Alma Media on yllättynyt, että Johanna Korhonen saattoi asian julkisuuteen kesken luottamuksellisten neuvottelujen ja ennen johtajasopimuksensa purkua.

Lue Johanna Korhosen oma selostus asiasta


Toimitus

Kommentointi

Janne

02.10.2008

Korhonen puhuu työsopimuksesta ja työsuhteen purusta, Alma taas johtajasopimuksesta. Kumpi on kyseessä päätoimittajan työsuhteista sovittaessa?

Johtajasopimuksenhan saa purkaa ilman mitään perusteluita, työsopimusta säätelevät lait.

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: