Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Aki Karjalainen

Aki Karjalainen Yle Pirkanmaan päälliköksi

Media, | tiistaina 08.09.2020 - Toimitus

Yle Pirkanmaan päälliköksi on nimitetty Aki Karjalainen. Karjalainen siirtyy tehtävään Yle Keski-Suomen ja Etelä-Savon päällikön tehtävistä.

Aki Karjalainen aloittaa Yle Pirkanmaan päällikkönä 1. lokakuuta. Hän on koulutukseltaan medianomi YAMK ja humanististen tieteiden kandidaatti.

“Olen valtavan innoissani uudesta tehtävästä. Siinä on mahdollista olla keskiössä varmistamassa läsnäoloa ihmisten parissa, lisäämässä yhteistä ymmärrystä ja luomassa aivan uudenlaisia median käyttökokemuksia. Tampereen seutu on maassamme näyttänyt suuntaa rohkealle kehittämiselle, on kiinnostavaa päästä tekemään journalismia sen uudistushenkiseen ympäristöön”, Aki Karjalainen sanoo.

Yle Pirkanmaan päällikön tehtävä tuli haettavaksi nykyisen päällikön Marjo Ahosen siirtyessä eläkkeelle. Yle Pirkanmaan päällikkönä Karjalainen vastaa Ylen Tampereen aluetoimituksen henkilöstöstä, taloudesta, strategian toteuttamisesta sekä journalismin ja toiminnan kehittämisestä. Tampereen aluetoimitus on Helsingin Pasilan ohella Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan toinen keskus, josta muun muassa lähetetään kaikki alueelliset uutislähetykset.

Aiemmin Karjalainen on työskennellyt Pohjois-Suomen päällikkönä Yle Oulussa ja Yle Kajaanissa ja sitä ennen Radio Kajauksen toimitusjohtajana ja vastaavana päätoimittajana.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: