Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aikakauslehtien määrä kasvaa edelleen

Uutiset, Media, | perjantaina 01.08.2008 - Toimitus

Tämän vuoden alusta uusia aikakauslehtinimikkeitä on tiedossa jo 21, Aikakauslehtien liitto kertoo. Uusien lanseerausten vauhti on ollut kiivaampi kuin viime vuonna vastaavan aikaan, jolloin lehtiä oli tullut markkinoille 15.

Uusien lehtien sisältö rikastuttaa entisestään monipuolista aikakauslehtitarjontaa. Joukossa on kaksi asiakaslehteä, yksi ammattilehti, kolme lapsille suunnattua lehteä, kaksi sarjakuvalehteä sekä useita erilaisia harrastelehtiä (esimerkiksi elokuviin, iskelmämusiikkiin, autojen tuunaukseen tai kuntosaliharjoitteluun liittyen).

Uudet lehdet ovat Blood Ceremony, Canal+, Divaani, Elle, Energia ja ympäristö, GEO, High School Musical, Iskelmä-lehti, KaksPlus Perhe, Klassikot, Littlest Pet Shop, LXRY magazine, Overture Magazine, Playhouse Disney, ProBody, Sinä Osaat Magnum, Tatuointi, Viisas Raha, Viivi & Wagner, World of Warcraft sekä You – Keho ja Mieli tasapainossa.

Viime vuodet ovat olleet vilkasta aikaa aikakauslehtimarkkinoilla. Vuosina 2005–2007 lanseerattiin 83 uutta lehteä. Nyt on jo ylitetty viime vuoden uusien lehtien kokonaismäärä, joka oli 19.

Luettelo uusista lehdistä


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: