Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

AFP laajentaa Profiumin Metadata Server (MDS) -lisenssien käyttöä

Uutiset, Media, | keskiviikkona 14.12.2011 - Toimitus

Maailman vanhin ja kolmanneksi suurin uutistoimisto AFP (Agence France-Presse) on tehnyt sopimuksen suomalaisen Profium Oy:n kanssa Metadata Server (MDS) -lisenssien käytön laajentamisesta maailmanlaajuiseksi. Sopimuksen arvo on yli miljoona euroa.

AFP-uutistoimisto käyttää Profiumin kehittämää teknologiaa kohdentamaan uutisia asiakkaidensa kiinnostusten mukaan. Lisenssin laajentamisen myötä järjestelmään päivitetään uusia semanttisiin verkkoteknologioihin perustuvia ominaisuuksia.
 
"Kauppa on osoitus Profiumin semanttisia verkkoteknologioita hyödyntävien tuotteiden soveltuvuudesta reaaliaikaisten multimediatuotteiden monikanavaiseen jakeluun. MDS-tuotteen päättelykyvykkyydet tulevat nyt täysimääräiseen käyttöön AFP:n soveltaessa niitä asiakkaidensa kiinnostuksien ja uutisten metatietojen väliseen älykkääseen yhdistämiseen", Profiumin toimitusjohtaja Janne Saarela sanoo.
 
"AFP haluaa olla kilpailukykyinen uutismarkkinoilla tuottamalla korkealaatuisia uutisia ja takaamalla niiden nopean ja luotettavan jakelun useille B2B-asiakkaille globaalisti. AFP on laajentanut käyttöoikeutta Profiumin Metadata Server -ohjelmistoon, jonka semanttiset kyvyt antavat mahdollisuuden määritellä asiakkaiden kiinnostusprofiilit helppokäyttöisillä työkaluilla ja varmistaa, että nämä saavat varmasti heitä kiinnostavat uutiset",  AFP:n tietohallintojohtaja Jean-François Wets sanoo.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: