Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

A-lehdet ulkoistaa teknisen taiton ja repron

Uutiset, Media, | perjantaina 09.12.2011 - Toimitus

A-lehdet Oy ja Aste Helsinki Oy ovat sopineet A-lehtien ja Dialogin reprotyön ja teknisen taittotoiminnan ulkoistamisesta Aste Helsingille. Järjestely liittyy A-lehtien ensi keväänä toteutettavaan toimitusjärjestelmän uusimiseen.

"A-lehtien toimitusjärjestelmä rakennettiin perinteisten lehtien kustantamiseen eikä se sellaisenaan tue digitaalisten tuotteiden julkaisemista. Kilpailukykymme vahvistamiseksi vaihdamme nyt monikanavaisen julkaisemisen mahdollistavaan WoodWing-toimitusjärjestelmään", A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomster toteaa.

Uudistuksen yhteydessä A-lehdet ulkoistaa reprotyön ja teknisen taiton Aste Helsingille. Järjestely toteutetaan liiketoimintakauppana, joka koskee neljäätoista A-lehdet Oy:n ja kahta Dialogin repro- ja taittotyötä tekevää henkilöä. He siirtyvät 1.3.2012 Asteen palvelukseen.

”Keskitymme tulevaisuudessa voimakkaasti A-lehtien vahvuuksien eli laadukkaan sisällön ja vetovoimaisten brändien kehittämiseen. Saamme käyttöömme parhaan teknologian ja ammattitaidon, kun siirrämme teknisen taiton sekä sivun- ja kuvanvalmistuksen Asteelle. Näin varmistamme erilaisten julkaisujemme korkeatasoisen viimeistelyn myös tulevaisuudessa”, kertoo Juha Blomster. "Uudistus mahdollistaa myös Asteelle siirtyvien henkilöiden ammatillisen kehittymisen nopeasti muuttuvassa mediaympäristössä", jatkaa Blomster.

"Olemme tehneet yhteistyötä jo aiemmin, sillä Aste Helsinki on tuottanut kaikki A-lehtien ja Dialogin iPad-lehdet. Nyt me pääsemme uudistamaan julkaisujen tuotantoprosessia yhdessä A-lehtien kanssa. Meillä oli tarjota A-lehdille alan parhaat asiantuntijat, työtavat ja teknologia. Tuotevastaavamme vastaavat tuotantoprosessin sujuvuudesta ja tuotteiden teknisestä toteuttamisesta eri jakelukanaviin", sanoo Aste Helsingin toimitusjohtaja Mika Laitinen.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: