Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

A-lehdet julkaisee uuden Koko perheen terveys -lehden

Uutiset, Media, | tiistaina 04.11.2008 - Toimitus

A-lehdet Oy kokeilee keväällä 2009 uudella lehdellä terveyslehtimarkkinoita. Koko perheen terveys -niminen lehti julkaistaan kerran.

Koko perheen terveys käsittelee laajasti niin naisen, miehen kuin nuorten ja lastenkin terveyttä. Myös ikääntyvien ihmisten terveys sekä koko perheen henkinen hyvinvointi ovat merkittäviä aihealueita.

Lehti kertoo lukijalleen, mitä hän voi itse tehdä terveytensä ja lähimpiensä terveyden hyväksi. Se käsittelee myös sairauksia, niiden hoitamista, lääkkeitä sekä sitä, miten oppia elämään sairauden kanssa. Lehden jutuissa käytetään huippuasiantuntijoita, ja siinä on lämmin ja inhimillinen ote vertaistarinoineen.

Koko perheen terveys -lehden päätoimittajana toimii Kauneus & Terveys -lehden päätoimittaja Titta Kiuru. “On ilo päästä tekemään terveyslehteä laajalle kohderyhmälle. Omasta ja perheen terveydestä huolehtiminen on lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan”, hän sanoo.

“Terveyslehtimarkkina on kiinnostava, ja meillä on jo valmiiksi vankkaa tämän aihealueen osaamista talossa”, sanoo A-lehdet Oy:n julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth. “Naistenlehtemme käsittelevät näitä aiheita yhä enemmän omilla sivuillaan, ja aihe on yhä kasvavassa määrin lukijoidemme suosikki. Koko perheen terveys -lehdellä vastaamme tässä ajassa olevaan megatrendiin”.

Koko perheen terveys -niminen lehti julkaistaan kerran.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: