Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Media

Uutiset, Media,

MTV tyytyväinen MM-turnaukseen

ti 23.05.2017 - Toimitus

MTV:n ja C Moren kanavilla jääkiekon MM-kisojen Suomen kymmenen ottelun keskikatsojamäärä oli lähes 1,2 miljoonaa. MM-kisat näkyvät MTV:llä ja C Morella ainakin kevääseen 2023. 
Lue uutinen ▸

Media,

Olli Koivusalo on nimitetty Tuulilasin päätoimittajaksi

ma 15.05.2017 - Toimitus

Olli Koivusalo on nimitetty Tuulilasin päätoimittajaksi 29. toukokuuta 2017 alkaen. Koivusalo siirtyy A-lehtiin Otavamediasta Tekniikan Maailman toimituspäällikön tehtävästä. 
Lue uutinen ▸

Media,

Mari Karsikas Trendin päätoimittajaksi

ma 15.05.2017 - Toimitus

A-lehtien kustantaman Trendin päätoimittajaksi on nimitetty Mari Karsikas 28. kesäkuuta alkaen. Hän siirtyy tehtävään Kauneus ja Terveys -lehden toimituspäällikön paikalta. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Medialiitto huolissaan mainosrahojen valumisesta FB:lle ja Googlelle

ma 15.05.2017 - Toimitus

Epäreilu kilpailutilanne digitaalisilla mainosmarkkinoilla uhkaa pohjoismaisen journalismin rahoitusta, toteaa Medialiitto, joka on mediayhtiöiden järjestö. Kotimaiset mediayhtiöt ovat eriarvoisessa kilpailuasemassa globaaleihin toimijoihin, kuten Googleen ja Facebookiin, verrattuina, selviää pohjoismaisia media-alan yrityksiä edustavien liittojen PwC:llä teettämästä tutkimuksesta. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Digimainonta saa jo kolmanneksen mainosrahoista

ke 10.05.2017 - Toimitus

Vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen aikana digimainonta päätyi 32,3 %:n osuuteen 256,4 miljoonan euron kokonaismediapanostuksista. Mediapanostukset printtimedioihin vähenivät edellisvuodesta 4 prosenttiyksikköä ollen 34 % ja panostukset sähköisiin medioihin nousivat 3 prosenttiyksikköä päätyen 61 %:iin kokonaisuudesta. 
Lue uutinen ▸