Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Media

Uutiset, Media,

Ruotsinkieliset lehdet luopuvat STT:stä, perustavat oman uutistoimiston

to 07.09.2017 - Toimitus

Suomenruotsalaiset mediatalot perustavat uuden uutispalvelun. Hankkeessa ovat mukana KSF Media, HSS Media ja Åbo Underrättelser. Samalla lehdet luopuvat tai ovat luopuneet ruotsinkielisen STT:n eli FNB:n asiakkuudesta. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Aller Media satsaa databisnekseen

pe 01.09.2017 - Toimitus

Aller Media Oy yhtiöittää dataliiketoimintansa. Uusi yhtiö, Data Refinery Oy, kaupallistaa dataa sekä Suomessa että nyt myös kansainvälisesti. 
Lue uutinen ▸

Media,

Viini-lehden päätoimittaja Mikko Numminen Suomen Kuvalehteen

pe 01.09.2017 - Toimitus

Mikko Numminen, 44, aloittaa Suomen Kuvalehdessä tuottajana 1.11.2017. Numminen siirtyy tehtävään Viini-lehdestä, jonka päätoimittajana hän on toiminut kesästä 2014 lähtien. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Ankeat tunnelmat printtimediassa

to 31.08.2017 - Toimitus

Mainonta painetuissa sanomalehdissä väheni tammi–heinäkuussa 11,4 prosenttia vuoden takaiseen (Kantar TNS). Painoalalla jo muutenkin yritysten heikkoa tilannetta kurjistaa viennin sakkaaminen. Digipuolella kotimaisesta mainosrahasta vievät ulkomaille yhä suuremman siivun Facebook ja Google, jotka eivät kanna yhteisöveroa Suomeen. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Trumpin blonditoimittajat varastivat show’n

ke 30.08.2017 - Toimitus

Maailma on hassua. Yhdysvaltain ja Suomen presidentit pitivät Valkoisessa talossa asiapitoista lehdistötilaisuutta, jonka kärkiuutiseksi nousivatkin kaksi suomalaista naistoimittajaa, joita Donald Trump ei osannut ulkonäön perusteella erottaa toisistaan. 
Lue uutinen ▸