Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Zeeland uudistaa Blue1:n verkkosivut

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, Internet, | tiistaina 16.08.2011 - Toimitus

Blue1 ja Zeeland ovat solmineet yhteistyösopimuksen Blue1:n digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä.

Ensimmäisessä vaiheessa Zeeland uudistaa Blue1:n verkkopalvelun, missä tavoitteena on luoda kuluttajalähtöinen ja inspiroiva palvelu niin sisällöllisesti kuin kokemukseltaankin.

 Kaikkien lentoyhtiöiden verkkopalvelut ovat lähes toistensa kopioita. Haluamme erottua edukseen luomalla modernin, rajoja rikkovan palvelun, josta tulee meille selkeä kilpailuetu , sanoo Kristiina Kukkohovi , Blue1:n Director, Marketing & E-commerce.

Aiemmin markkinoinnin lähtökohtana oli houkutella ihmisiä kampanjoilla verkkosivuille. Nyt näkökulmaa muutetaan niin että painopiste siirretäänkin suoraan Internetiin, missä ihmiset jo ovat, ja markkinoidaan verkkolähtöisesti , Kukkohovi kertoo.

Panostamme vahvasti digitaaliseen suunnitteluosaamiseen. Suunnittelumme ehdoton lähtökohta on konventioiden haastaminen sekä liiketoiminnan tarpeiden aito ymmärtäminen niin, että suunnittelun lopputulos omalta osaltaan kehittää asiakkaan liiketoimintaa haluttuun suuntaan. Blue1 on näistä lähtökohdista meille erityisen toivottu ja mieluisa kumppani , sanoo Teija Sirko , Zeelandin digitaalisten palveluiden liiketoimintajohtaja.

Zeelandin valintaan vaikutti muun muassa vahva paikallisuus, riittävät resurssit ja vakuuttavat referenssit.

Kilpailutuksen mittaan käydyissä keskusteluissa meissä heräsi luottamus Zeelandin toimintaan ja osaamiseen. Arvostimme erityisesti sitä, että Zeelandilla on rohkeutta haastaa meidän tekemisiämme , Kukkohovi sanoo.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: