Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

VTT valitsi Valveen markkinointitoimistoksi

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Teknologian Tutkimuskeskus VTT Oy on valinnut Valve Group Oy:n strategiseksi markkinoinnin ja viestinnän kumppanikseen.

VTT on Pohjoismaiden johtava tutkimus- ja teknologiayhtiö. Se on alallaan tunnettu ja tunnustettu toimija, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.


”VTT:n tunnettuun brändiin luotetaan niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tämä on erinomainen pohja kehittää markkinointia ja viestintää edelleen vastaamaan muun toimintamme edelläkävijyyttä. Haluamme ilmentää entistä selkeämmin johtavan huippuosaajan asemaamme muun muassa kertomalla kiinnostavasti ja sitouttavasti toimintamme vaikuttavuudesta. Tätä työtä alamme nyt tehdä tiiviissä yhteistyössä Valveen kanssa”, toteaa VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Ollila.


”Olemme erittäin ylpeitä nyt alkavasta kumppanuudesta VTT:n kanssa. Uskomme, että laaja ja syvällinen kokemuksemme useilta niiltä toimialoilta, joita VTT palvelee, tukee yhteistyömme nopeaa käynnistymistä ja onnistumista”, sanoo johtaja Sara Nikander Valveelta.

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä, joka haluaa palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimintaympäristössä, jossa digitaalisuus on läsnä, ja odotusarvo, kaikkialla.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: