Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Verisure valitsi OMD Finlandin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | torstaina 23.06.2016 - Toimitus

Verisure on valinnut OMD Finlandin kehittämään datalla johdettua markkinointiaan.

Turvallisuuspalveluja tarjoavan Verisuren ja markkinointiviestintätoimisto OMD Finlandin yhteistyö koskee Verisuren Suomen toimintoja ja kaikkia markkinoinnin muotoja. Kumppanuus tähtää merkitykselliseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa tiedolla johdetun markkinoinnin avulla. Verisuren kohderyhmille yhteistyö näkyy uudenlaisina ja kohdennettuina markkinointiratkaisuina niin ostetuissa, ansaituissa kuin Verisuren omissa kanavissa, OMD Finland kertoo tiedotteessaan.

OMD Finlandin missiona on auttaa asiakkaitaan kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. OMD:n palveluissa yhdistyvät datalla johdettu markkinointistrategia ja tulokselliset markkinointiratkaisut, sisältömarkkinointi, luovat ratkaisut, asiakasymmärrys, teknologia, analytiikka sekä konsultointi.
"OMD:n kokonaisvaltainen näkemys digimarkkinoinnista oli ratkaiseva tekijä siihen­, miksi paikallisen kilpailutuksen kautta päädyimme yhteistyöhön juuri OMD:n kanssa", Verisuren markkinointijohtaja Raija Velez toteaa.

"Verisurea ja OMD:tä yhdistävät kasvuhakuisuus ja tiedolla johtamisen kulttuuri. Olemme erityisen iloisia siitä, että pääsemme kasvattamaan markkinoinnin tuloksellisuutta ylivoimaiselle markkinajohtajalle", OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt sanoo.
Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: