Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Valve Branding ostaa Really Helsingin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 16.11.2012 - Toimitus

Digitaalisten palveluiden ja markkinointiviestintäpalveluiden suunnittelutoimisto Valve Branding on ostanut enemmistöosuuden digitoimisto Really Helsingistä. Really Helsinki on perustettu vuonna 2000 ja työllistää 20 henkeä.

 Valven myynti- ja markkinointijohtajaksi nimitetty Henna Leonsaari on innostunut yhdistymisestä: ”Valven suunnittelutiimit voivat keskittyä entistä tehokkaammin liiketoimintakriittiseen palvelumuotoiluun ja edesauttaa suurasiakkaiden kasvua Itämeren alueella. Reallyn vahva digitaalinen markkinointiosaaminen palvelee PK-kenttää."

Really jatkaa yhdistymisen jälkeen itsenäisenä tytäryhtiönä ja omalla brändillään, mutta muuttaa saman katon alle Valven toimitiloihin. Valven toimitusjohtaja Jorma Maaninka vastaa molempien yhtiöiden johtamisesta. Reallyn nykyinen johto, Sara Henriksson ja Jarno Wuorisalo, jatkaa sekä omistajina että asiantuntijoina Reallyn palveluksessa.

Valve osti alkuvuonna 3D-suunnitteluun ja -animointiin erikoistuneen Kärkijoukkueen, ja Really Helsingin osto on jatkoa Valven kasvustragialle. Valve-konsernin henkilöstömäärä nousee kaupan myötä noin 60 henkilöön.

Really Helsinki on perustettu vuonna 2000 ja työllistää 20 henkeä. Asiakkaita on yli 200, mm. Fonecta, SAV-Rahoitus, Fennovoima ja Bridgestone.

 

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: