Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Toimitusjohtaja Sami Tikkanen, TBWAHelsinki

TBWA\Helsinki käänsi kurssinsa ylöspäin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | maanantaina 18.05.2015 - Toimitus

TBWAHelsinki on onnistunut kääntämään toimiston kurssin muutaman matalasuhdanteisen vuoden jälkeen jälleen positiiviseksi. Yrityksen liikevoitto 2014 parani edellisestä vuodesta peräti +60 %, ollen +1,1 M€. Vuosi 2015 on lähtenyt myös liikkeelle hyvin suotuisissa merkeissä, töitä on sisällä ennätysmäärä ja toimisto on pystynyt jo paikkaamaan viime vuoden lopulla menetetyn Veikkaus-asiakkuuden tuottaman aukon uusilla asiakkuuksilla. Lisärekrytointeja on myös parhaillaan käynnissä.

"Ison toimiston kurssinmuutos ei ollut helppoa. Hyvin perinteisen ja suomalaisen mainostoimiston reivaaminen luovaksi kansainväliseksi yritykseksi on vaatinut rohkeutta, mutta myös kipeitä päätöksiä. Iso kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat nähneet muutoksemme suunnan oikeana", toteaa toimitusjohtaja Sami Tikkanen.

"Alalla on näkyvissä polarisaatiota. On niitä joilla on paljon töitä ja niitä joilla ei mene yhtä vahvasti. Vuosi 2015 tulee olemaan TBWA:lle jälleen kasvun aikaa. Uskomme vahvasti omaan kilpailukykyymme tarjota asiakkaillemme laajasti markkinointiviestinnän palveluita, jotka ovat vahvasti ajassa kiinni ja siivittävät molemmat osapuolet tavoitteisiin. Aikaisempaa vahvempi talous mahdollistaa myös paremmin investoinnit meidän tärkeimpään pääomaamme eli ihmisiin ja osaamiseen", jatkaa Tikkanen.

Uusia TBWA-asiakkaita ovat mm. Sulzer, WhatWatch, Seppälä, Yksi elämä/Sydänliitto, M-Brain sekä Skyr.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: